Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Bahçeşehir okulları Türk Milli Eğitimi’ne hizmet amacıyla kurulduğu ilk günden itibaren edindiği tecrübe ile ülkemizin değişik illerinde açmış olduğu okullara bir yenisini katmış ve 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında İlimizde Kocaeli Bahçeşehir Anadolu Lisesini açmıştır.

Mensubu olmaktan onur duyduğum okulumuzun temel ilkesi, Atatürk İlke ve Devrimlerine gönülden bağlı, Ulusal değerlerimizden ödün vermeyen, gelişmelere açık, çağımızın gereklerini tam olarak kavrayan ve Cumhuriyetimizi  çağdaş medeniyetler düzeyine taşıyabilecek nesiller yetiştirmektir.

Biz gençliği özgür düşünebilen, bağımsız karar verebilen, her ortamda rahatça kendini ifade edebilen, en az bir yabancı dili konuşabilen, akademik başarıları yüksek, sosyal  yönü gelişmiş, mutlu ve iyi insanlar olarak görüyor ve onlara her konuda tam destek olacağımıza söz veriyorum. Bu konuda hem Anadolu Lisesi  hem de Uluslararası Bakalorya Diploma Programımızda (IB-DP) her türlü bilgi, birikim  ve donanıma sahip olduğumuzdan eminim. Hedefimiz; sürekli kendimizle yarışarak daha iyi ve mükemmeli yaratabilmektir.

Biz gençlerimize güveniyor, onları sorumluluklarını bilen, iyi ve başarılı bireyler olarak topluma kazandıracağımıza inanıyoruz.

Saygılarımla.

Orçun BARIŞ